Spring naar de inhoud

18km – bestemming Roetgen – overnachting camping Faulenbruch

We beginnen de vakantie op een multi modale manier, mobiliteitsgeeks die we zijn (of ik dan toch…). Met de auto naar Eupen, fietsen en schoon vrouwvolk achter laten om te shoppen en op restaurant te gaan. Aangezien ik niet genoeg kon krijgen van de auto reed ik nog een uurtje naar Gouvy om dan de trein terug te nemen naar Eupen. Goed 15:00 was ik daar en kon ons fietsavontuur beginnen.

Uitzonderlijk transport
Donut en vruchtensap

Dit jaar fietsen Lies en Mira op hun eigen fiets en zit Ade voorop op de Pino bij mij (Pieterjan). Mira wou graag zelf haar bagage op haar fiets hebben dus ze heeft nu 2 Ortlieb voortassen achteraan hangen.

2 keer raden wie warm krijgt van zich in te spannen en wie we moeten inpakken tegen de kou omdat die stil zit.
De fiere fietser

Eupen verlaten deden we met een stevige klim en de rest van rit was bij momenten pittig, toch blij te weten dat de Vennbahn de uitzondering is in de streek en die dus wel vrij ‘plat’ is. Eens buiten Eupen en over het Wesertal stuwmeer kwamen we in een prachtige omgeving waar we 2 reeën gespot hebben en we alleen onderweg waren. Geen ander verkeer, enkel een redelijk pad en bossen rond ons, zalig! Wel omhoog en omlaag en Mira die dat met haar 3 versnellingen allemaal getrotseerd heeft. Wat een prestatie!

De verplichte speeltuin

Morgen gaan we de vennbahn volgen en zal het betere klimwerk niet meer voor ons zijn, tot spijt van Mira 😉

5 reacties op “18km – bestemming Roetgen – overnachting camping Faulenbruch

 1. Marleen Ydiers

  Mira, ik herken die plek, het stuwmeer en daarna de bossen in. En ik weet welke klim je moet rijden om tot aan het stuwmeer te geraken! Hoedje af!!! 😉

  Reageren
 2. Chris Vervaet

  Leuk nog iets van jullie te horen.
  Ondertussen zien we de berichten over de overstromingen. Zijn jullie veilig en wel?
  Nonkel Leo, tante Chris

  Reageren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.