Spring naar de inhoud

Vijgen na pasen

Vijgen kan je bij ons enkel oogsten ver na pasen, dus trouw aan de spreuk rond ik hier het verslag van onze paasrit af.

Bij gebrek aan USB OTG kabel op reis, hier een paar foto's die horen bij het vorig bericht.

De kledij geeft perfect de reden aan om even de trein te nemen.

We hebben van Tillegembos onze nieuwe thuisbasis gemaakt en bezochten Brugge in al zijn familiale en speeltuinglorie. We spendeerden een dag bij onze pete- en metekindjes en de kinderen kunnen nu ook bevestigen dat Brugge, naast een fietsstad in wording, ook een speeltuinstad en een taartjesstad is.

Wist je dat taart eten beter gaat in een skipak?

Na expeditie Brugge hebben we ons grondig misreden (8 km), en dit in tijden van GPS. Ik steek het op Mira, die vaak onze erg toegewijde navigator is, maar soms de verkeerde lijnen volgt. Dit resulteerde in een duizelingwekkende 82 km naar Puyenbroeck, wat beloond werd met waterpret op de drukste voorjaarsdag van het seizoen aldaar.

We sloten de processie in alle vroomheid af via de Berlinde kapel in Kalken.

1 reactie op “Vijgen na pasen

  1. Sonja Heyse

    Wat een heerlijk avontuur was het weer! En dank voor het leuke verslag. Zo beleven we het een beetje met jullie mee😉. Wij zijn nu onderweg naar Schiphol en vertrekken vandaar om 12:05 met Garuda naar Jakarta om op zaterdag bij het huwelijk van Audrey te kunnen zijn. Dan na een paar dagen gaan we richting Singapore en van daaruit op 5 juli naar Da Nang in Vietnam. We blijven in Hue en zijn dan 21 juli weer terug in Nederland.
    Liefs en groetjes en ‘n dikke zoen voor de kindjes 😘😘😘😘

    Reageren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.