Spring naar de inhoud

3 + 1 gratis

32km - bestemming Baarlo - overnachting minicamping Heiderust

Vandaag hadden we niet zoveel km's gepland, omdat we nog langs een meer gingen om daar een paar uur te zwemmen. Maar eerst inkopen doen, zodat dat geregeld was. Eenmaal aangekomen bij de dichtstbij zijnde supermarkt, beseften we dat het zondag is en die dus dicht was. Dan maar 3km terug naar een ander dorp, naar de bakker om een middagmaal.

Die Blaue Lagune was slechts 8km verder, dus na dat voedzaam middagmaal (boterkoeken) gingen we op pad om daar terecht te komen in het plaatselijk festival. Enorm veel auto's, drukte en een wachtrij van jewelste. Deze lagune hebben we aan ons voorbij laten gaan, tot grote spijt van de kinderen. Doorheen de bossen fietsten we de grens terug over.

Venlo bracht ons een supermarkt die open is op zondag en de kleine camping bracht toch de lang verwachte verkoeling voor de kinderen. Ze hebben de sproeier voor het gras ontdekt en de aantrekkingskracht daarvan was enorm. Wij wisten van niets, maar de rest van de camping blijkbaar wel. Er zijn slechts enkele liters water niet op het gras terecht gekomen. Dit alles gebeurde terwijl ik in slaap gevallen was. De benen wilden niet mee vandaag en de vermoeidheid nam de overhand na het eten. Morgen hopelijk beter, ondanks de hoge temperaturen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.