Spring naar de inhoud

Ga je mee, ga je mee naar luilekkerland?

49,7km - bestemming Koarnjum - overnachting op het domein van Martenastate

Dankzij een nachtelijke rave ergens in het natuurdomein, hadden wij een slechte nacht. Dit hebben we gecompenseerd met lang slapen en breakfast for champions, pannenkoeken! Spijtig genoeg zonder foto, maar jullie kunnen er zich wel iets bij voorstellen.

Dit alles resulteerde in een vertrek rond 11:00 en al snel hadden we door dat we terug een dagje tegenwind zouden krijgen, traag maar zeker fietsen dus. Wel hebben we even pauze gehouden om te wachten op een met zonnepanelen aangedreven overzetboot.

Toen we anderhalf uur later ons middagmaal wouden nuttigen en dus op zoek gingen naar een speeltuin, zagen we een speeltuin dichter dan die die ik in OSMAnd gevonden had, klein meevallertje dus.

Na de middag fietsten we meer in noordelijke richting met de wind uit het zuidwesten dus dat scheelde 5-7km/u. Zalig om ineens zoveel sneller naar Leeuwarden te fietsen! Eénmaal in Leeuwarden hebben we een klein ommetje gemaakt naar de leukste straat. Zie onderstaande foto.

De camping ligt even buiten Leeuwarden en we passeerden een militair vliegveld waar net 4 straaljagers klaar waren met oefenen en de landing hadden ingezet, vrij luid om onder te fietsen. Onze avondroutine hebben we al gevonden en Ade heeft de -voor haar- perfecte erepositie gevonden.

De voedselbedeling, let ook op de BelFriese vlag.

3 reacties op “Ga je mee, ga je mee naar luilekkerland?

  1. tante Lein

    Luilekkerland.... hmmm.... mijn droomland!
    Geniet van jullie sportieve trip! De zon is alleszins van de partij!!

    Reageren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.