Spring naar de inhoud

Papa is de hele dag vermoeiend geweest

8km met de kajak - rustdag - overnachting natuurkampeerterrein De Reidplûm

Het plan van vandaag was met een kano door het natuurdomein De Alde Faenen te varen en dat is gelukt! In de voormiddag deden we inkopen en een was. Het dorp heeft ook een haven en daar hoort een openbare wasmachine bij. Terwijl de was draaide, speelden de kinderen in de speeltuin en ging Lies winkelen.

Na de middag huurden we een kano, wat zeer schappelijk van prijs was. We kregen een schets, geen plan en peddelden min of meer in de goede richting het natuurdomein in. Daar vonden we rust, veel riet, vogels en libellen. Het overzicht waren we kwijt omdat je op het water overal tussen zit en dus niet ver kan kijken. Een heel andere manier om eens naar de natuur te kijken, zeker een aanrader! De kinderen vonden het wel te lang, 3 u in een boot, zonder veel te bewegen. Je kan er niet af hè.

Volgens Ade was ik wel vermoeiend, vooral mijn armen dan. Fietsen al wat je wil, maar na enige uren met de kano varen ging mijn licht toch uit op de camping. Gelukkig zijn er matjes zodat je zacht ligt op de grond 🙂 Terwijl dit gebeurde, voetbalden de kinderen met de plaatselijke Ronaldo (Jurjen, de eigenaar van de camping).

6 reacties op “Papa is de hele dag vermoeiend geweest

 1. Sven Melkebeek

  Wij zeggen allemaal natuurlijk al lang dat je vermoeiend bent Pieterjan. Ade heeft het nu gewoon ook door 😉

  Reageren
 2. Chris Vervaet

  Beste Lies, Pieterjan, Mira en Ade. Leuk dat we jullie verslagen ontvangen. Jullie kennen er wat van om van het leven te genieten.
  Pas wel op voor al die ooievaars in de buurt.
  Wij zijn ook op reis, in de Lofoten. Hebben niet steeds Internet, vandaar onze late reactie. Benieuwd naar jullie volgende verslag.

  Reageren
  1. Lies Kuppens

   Hihi, de ooievaars hebben bij ons niets ( of niemand) achter gelaten.

   We genieten zeker maar ik ben wel blij dat we nu naar het warmere zuiden rijden met de wind in de rug.

   Goede reis in de Lofoten!

   Groetjes Lies

   Reageren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.