Spring naar de inhoud

Haringverdammt

35km - bestemming Brielse meer - overnachting trekkershut Kruininger Gors

Onze 'rustig vertrekken' om de 30mm voorspelde regen te ontwijken trick is goed gelukt. We hebben ontbeten tot 10u, om dan alles en iedereen in te pakken en 500m verder te gaan shoppen in de Appie. Na de shopping spree hebben we ook een maaltijd genuttigd in het restaurant, Ah heeft dat concept afgekeken van Ikea. De gerant heeft ons zelfs voorgesteld om in de winkel nog een koffie te gaan halen. 

Vandaag kregen we de voorspelde noordenwind. Allemaal goed en wel, tot we boven op de Haringvlietdam stonden. Ade was direct wakker en had een extra deken nodig, 30 minuten eerder sliep ze nog los door een stop- en speeltuinbeurt. 

De mensen van de camping waren ongerust, ze hebben mij tot 2 maal toe gebeld en gemaild om te zeggen dat we zeker vóór 17u30 moesten aankomen. Dat is gelukt en we hebben zelfs nog tijd gevonden voor een voedzaam maal met meatballs, paprika, pasta saus en toverrijst (mega praktische rijst). 

Ze hebben hier een wasserette dus onze kleren kregen ook een eerste was- en droogbeurt, al was dat laatste relatief. Voor 2 euro krijg je je kleren hier niet droog. Dan maar old-school, al weten we nog niet hoe droog dit morgen allemaal gaat zijn. Fingers crossed! 

3 reacties op “Haringverdammt

 1. Jan Lampaert

  Jullie lijken zich goed te amuseren !!! Hier bloedheet dus tijd om NIETS te (kunnen) doen. Nu nog 36° …

  Reageren
  1. admin

   Amai, dat is toch nog een ander uiterste, hier geven ze nu méér dan een week droog, dus perfect fietsweer. Wij genieten met volle teugen! Veel plezier met het niets doen.

   Reageren
 2. Jan Lampaert

  Gisteren recordtemperatuur van Spanje genoteerd te Granada: 45.5 ° !!! Dus enkel mogelijk voor de zon over de bergheuvels van de Alpujarras verschijnt wat tuinwerk … En dan: luiken dicht en binnenzitten tot de zon verdwijnt achter de bergen van de Sierra de Malaga … (rond 20u.).

  Reageren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.