Spring naar de inhoud

We gaan naar Frigoland!

289km - bestemming Vollenhove - overnachting camping landgoed de Oldenhof

Want daar is het altijd fris. Na een weinig plannen hebben we de voorbije weken dit uit onze mouw geschud:

Een combo van LF routes, natuurkampeerterreinen en trekkershutten (die we hopelijk niet gebruiken).

Omdat we het zuidelijk deel van .nl en noordelijk deel van .be al vaak bezochten, hebben we besloten om te vertrekken ergens halverwege .nl, ten oosten van het IJsselmeer. Het uiteindelijke startpunt werd bepaald door de route in stukken van 55km op te splitsen en terug te rekenen. Als we rond de 17 fietsdagen hebben kunnen we een mooi startpunt bepalen. Dit jaar werden we ook in de watten gelegd door Oma en Opa die ons met de auto naar Vollenhove gebracht hebben. Zo vermijden we de eeuwige twijfel rond het vervoeren van tandems en karren op de Nederlandse trein.

Alles wat niet op de kar ligt

Rond 11:00 vertrokken in Wetteren om rond 12:00 een voedzame en complete lunch te nuttigen in Burger King Kruibeke aan de E17, zodat Opa eens op en af naar huis kon rijden om zijn centen (en de rest van zijn papieren).

Burger King time!

Er was weinig verkeer en rond 17:00 kwamen we aan op landgoed de Oldenhof. Hier was het even opletten want de eerste toegangsweg was versperd. Begin juni heeft het hier serieus gestormd en ze zijn nu nog altijd aan het opruimen. Om geld in te zamelen organiseren ze een benefiet met het gevallen hout. Allen daarheen! http://www.campingdeoldenhof.nl/

Een klein meisje met een beetje hout.

1 reactie op “We gaan naar Frigoland!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.