Spring naar de inhoud

Wie komt er naar mijn feestje vandenacht?

61km - bestemming Groesbeek - overnachting camping staatsbosbeheer Groesbeek

Voor het eerst deze reis stond er dauw op onze tent. Was het een voorteken of niet? In elk geval was het vroeg, gewekt door de Haan en Mira om 5:45 heb ik een koffietje gemaakt. Smaakt altijd op dat uur van de dag.

Vandaag was weer een dag van prachtige natuur, ik schat dat we 70% door bos of ander natuurgebied gefietst hebben. Echt zalig!

We stopten bij een pauw en plukten vergeten lelies van een veld Zie onderstaande foto.

Ade heeft weer drama verkocht en heeft wat gedragstraining nodig gehad, maar het ommetje naar de 7 dwergen hebben we haar nie ontzegd. Een super lekkere pannenkoek in het decor van Sneeuwwitje en de 7 dwergen, inclusief speeltuin. Alweer een Kinderparadijs.

Vanuit Cuijk namen we, na inkopen te doen, de overzetboot over de Maas om dan nog een luttele 8km naar de camping te fietsen. Ik was er mij niet van bewust dat hier een klimmetje van 1,5km tussen zat aan 3-7%. Als we vandaag nog niet gezweet hadden, dan is dat vanaf nu wel het moment.

We kamperen in de bossen, maar niet op het trekkersveld, wat we wel gepland hadden. Het trekkersveld lag schuin, met veel afgezaagde stammen die ze nog niet uitgefreesd of uitgegraven hadden. Een klein drama dus om comfortabel je tent te kunnen opzetten. We hebben ze dus op een normale plaats gezet en hopen dat er niemand die morgen boekt.

Er is hier een kotje van 5x5m met sanitair, een betaalkiosk en daar stoppen de voorzieningen. Pretty basic dus, maar niet optimaal gepland want we hebben net 1u30min met de hand de was staan doen. Hij hangt nu te drogen en hopelijk is alles tegen morgenavond droog.

Tijdens onze winkelbezoeken vandaag kochten we 2 slaapmaskers, omdat Mira niet goed slaapt in het donker. Na 5 minuten was ze vandaag vertrokken, dus ik denk dat we een goede oplossing hebben voor haar slapen in een tent probleem.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.