Spring naar de inhoud

De kindvriendelijke camping waar je je kinderen stil moet houden

56km - bestemming Aarle-Rixtel - overnachting camping De Biezen

Het eerste uur (+-15km) na Oisterwijk was prachtig! Wat een natuur hier in Nederland. Het lijkt wel alsof ze plaats te veel hadden en daarom hier en daar enkele honderden hectare's met rust gelaten hebben.

Aangezien ons grootste klein spook bijna geen ontbijt gegeten had, hebben we een stop ingelast rond 10u30 om wat fruit te eten en iedereen in te smeren tegen de zon.

Tegen de middag vonden we een schaduwplekje, maar erg charmant was het niet.

Fruit aten we wel op een charmant plekje, maar de weg er naartoe was een zandbak. Door de droogte is alles wat onverhard is eigenlijk niet bereidbaar met onze fietsen, een mtb zou nog werken maar met mijn bus geraak je er niet.

Na onze namiddagstop viel onze frank dat het zondag is en we geen eten gekocht hadden, dus gingen we op zoek naar een winkel die nu open was, ook dit bleek eenvoudig en een uur later vonden we de camping. Het moet mij wel van het hart dat we speciaal een camping verder op de route kozen, omdat Eikenhorst aangeeft geen kinderen onder de 16 toe te laten. Beetje stom, maar duidelijk dus we laten die aan onze voorbijgaan. Ik kreeg gisterenavond een bevestiging dat er plaats is op De Biezen met de vriendelijke melding om de kinderen stil te houden. Verder zijn ze wel kindvriendelijk hoor. Raad eens hoe lang we Ade stil kunnen houden? In elk geval staan we hier goed en is 50% van onze kroost nu al in dromeland.

Let vooral op het schattigheidsgehalte van Ade.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.