Spring naar de inhoud

Opdrijven of overdrijven

13km - rustdag Oisterwijk - overnachting camping Morgenrood

Omdat we gisteren al een wasmachine gevuld hadden, moest dit vandaag niet meer gebeuren en zijn we enkel wat eten gaan kopen. Zelfs dat ging mij niet goed af, ik had een rustdag precies wel nodig. De schouder deed zeer na een slechte nacht gelukkig was ik alleen en heeft de rest van mijn schouder of het naburige festival met bas beats niet veel last gehad. Gelukkig hebben de kinderen de speeltuin en andere kinderen ontdekt en maakten ze een parcours en ijssalon.

Stroopwafelsaus gekocht voor op de boterham (dixit Mira)

Na de middag hebben we verkoeling gezocht in het Staalbergven, een ven waar al meer dan één eeuw in gezwommen wordt. Ze hebben naast het ven een zwembad en speeltuin aangelegd, dus hier zaten we goed voor de rest van de dag. Enig punt waar we niet van wisten is dat ze in Nederland nogal streng zijn als het om zwemmen zonder brevet aankomt. Als je geen brevet hebt, moet je verplicht met bandjes rondlopen en die hebben we niet. Bandjes gekocht dus en Ade kon volgens haar eigen spreken nu wel opdrijven, zij content!

Ze hebben hier stroopwafel ijs, niet zo lekker als je zou denken.

We passen de route lichtjes aan en rijden een beetje voor Nijmegen al richting de Rijn, omdat ik heel wat vreemde bochten in de route gestopt had daar. Voor zij die de route niet kennen, hier is ze. We hadden een aanbod om in Nijmegen te overnachten, maar dan hebben we een te lange fietsdag en door de route aan te passen nemen we een rustdag net voor Nijmegen om dan naar Duitsland te rijden en aan te pikken op de Limes route.

Ade speelt ook graag met stokken.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.