Spring naar de inhoud

Toch geen Warmshowers

19km - bestemming Oisterwijk - overnachting camping Morgenrood

Voor het warme water moet je niet naar het Efteling hotel gaan, want wij zaten gisterenavond zonder. Na enkele uren was het wel gerepareerd, maar dan zaten de kindjes al lang in bed. Het ontbijtbuffet heeft dit wel gecompenseerd en zo vertrokken we voor een tweede dag naar de overkant van de straat.

Vandaag op het programma:

- Symbolica: een nieuwe attractie die animatronics, decorbouw en automatisatie naar een héél nieuw niveau tilt. Echt prachtig qua afwerking en leuk qua concept. Omdat we in het hotel sliepen, mochten we een half uur vroeger binnen en deden we dit eerst.

- Droomvlucht (X2): ondertussen classic Efteling, mooi voor de kinderen.

- Sprookjesbos: Hier kan je echt een halve dag tijd aan spenderen. Zeker voor Ade was het bij momenten net zoals echt.

- Spookslot: Meer classic Efteling dan dit kan het niet worden. De danse macabere als mooie soundtrack in een griezelig kijkspel.

We mogen besluiten dat 2 dagen Efteling ideaal is met 2 kleine kinderen waarvoor één dag tegelijk onvoldoende en te veel is.

Rond 15u30 gingen we na een laatste keer Symbolica onze fietsen en bagage ophalen en fietsten we verder richting Oisterwijk. Het stuk door de Loonse en Drunense duinen was prachtig, wat een mooi stuk natuur is dat! We overnachten terug op een heel mooi en rustig natuurkampeerterrein, als die éne groep die hier op kamp is gaat voetballen aan de andere kant van het bos.

Ons uitzicht voor vandaag en morgen.

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.