Spring naar de inhoud

Zeg Roodkapje waar ga je heen?

19km - bestemming Efteling - overnachting Efteling hotel

Nadat we om 7u uit de tent gebakken waren op een zalig rustige camping stelden we vast dat we pas het tweede fietsersgezelschap waren dat vertrok. Er zijn dus nog vroegere vogels op de wereld, oef.

Na 18 km (en via een mooie ecologische verbindingsweg) werd duidelijk dat we naar de Efteling op pad waren. Dankzij een goede voorbereiding (waypoint aan de voordeur van het Efteling hotel in gps) vonden we vlot onze bestemming.

Zoals echte kampeerders aten we op het zulleken van het hotel om dan de bagage die we nodig hadden deze nacht af te zetten en de fietsen veilig te stallen op de leveranciersparking. Zo konden we zeer comfortabel naar het park gaan rond 12u.

Het fietsgehalte van vandaag was laag, maar we hebben het wat gecompenseerd door te wandelen. Ikzelf heb er ook nog wat oefeningen van het bovenlichaam bij gedaan door Ade nu en dan te dragen omdat haar benen pijn deden.

De hits van vandaag:

- Carnaval festival, met Joki en Jet waar we nog nooit van gehoord hadden, maar Mira en Ade ons vanalles konden van vertellen, inclusief liedje en danspasjes.

- De Piraña, met dit weer lang (50min) wachten, maar de perfecte attractie.

- Het diorama, oldskool Efteling, maar zeer mooi gemaakt en ze waren enorm onder de indruk.

Nadat ze nog als laatste de treintjes bestuurd hadden gingen we moe naar het hotel. Hun verbazing was groot toen ze zagen dat we in de Roodkapje kamer zouden slapen. Ze konden hun ogen niet geloven en slapen nu in de bedjes van Roodkapje. Ade was minder enthousiast over de ketel soep die boven het vuur hing, maar vond de knop om het effect uit te zetten.

Morgen meer van dat!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.