Spring naar de inhoud

Zijn uw haartjes al nat?

61km - bestemming Dongen - overnachting camping De Duiventoren

De dag begon met een rollenspel met in de centrale rol een tijpeltje. Bonuspunten voor wie weet wat dat is. Een tip: in het containerpark in het Zilvermeer hebben ze geen Recupel bak.

Op een kleine 2 uur was alles opgeruimd en waren we onderweg naar Dongen. Via een aantal kanalen vorderden de km's vlot en passeerden we een punt waar we met ons tweeën al eens gepasseerd waren toen we een lus lf7-lf1 gefietst hebben.

Eten deden we in een veld, omdat er weinig bankjes in de schaduw waren. Raad eens wat we 500m na ons middagmaal tegen kwamen?

De rest van de dag ging vlot en rond 15u30 kwamen we aan op ons eerste natuurkampeerterrein, de Duiventoren. Vorig jaar hebben we hier ook overnacht, alleen stonden we dit jaar hier quasi alleen en was het hier vorig jaar volgeboekt. Wat een wereld van verschil!

Nadat ik mijn haartjes nat gemaakt had in het meertje en Mira haar springkunsten tentoon gesteld had, rondden we de dag af met wat hopjesvla.

2 reacties op “Zijn uw haartjes al nat?

    1. Pieterjan

      Ons hoor je niet klagen over het watertekort. Het is ook zalig om zelfs 's nachts uw kleren te kunnen laten drogen aan de wasdraad! Echt genieten momenteel.

      Reageren

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.