Spring naar de inhoud

Wisseltoevalliggeengeld

12km - rustdag - overnachting camping Provinciedomein De Gavers

Gezien de weersvoorspellingen en de nood tot eten begonnen we de dag met een korte tocht naar Geraardsbergen city. Door slechte planning van mijn kant, via de minst aangewezen weg. We keerden op onze stappen terug en lieten de hellingen voor wat ze waren. Gelukkig zijn er ook alternatieven! De kinderen vonden Manneken Pis en zijn omkadering (het museum met zijn mooiste pakjes) leuk en wisten niet dat de muur zo steil was, zelfs te voet.

Een middagmaal nuttigden we in een Amerikaanse auto (op fietsreis) en we fietsten terug naar de camping om de namiddag door te brengen aan het water. Of liever gezegd in het water. Toen kinderen de kleren gewisseld hadden voor zwempakken begon het te onweren. Dit was gelukkig van korte duur. Het zorgde er wel voor dat we alleen waren aan de zwemvijver.

Ik had ondertussen barstende hoofdpijn, die nu gelukkig over is, waardoor ik de rest van de namiddag het wat rustig aan probeerde te doen. De kinderen genoten van het water en na het avondmaal wouden ze toch nog naar de trampolines op het domein.

Dit bleek een tegenvaller want de trampolines zijn niet zo performant. Hun oog was wel gevallen op een parcours voor gocars en loopfietsen maar blijkbaar was dit te betalen en Lies had geen geld mee. Aangezien ze maar tot 19:00 mochten starten aan hun kwartier, het 8 voor was en Lies niet op 8 minuten over en weer kon op geld, ontstond er een klein drama. We willen hier morgenvroeg niet nog langer voor blijven aangezien we een fietsdag voor de boeg hebben. Conclusie: niet op de go cars.

Gelukkig waren er mensen zo vriendelijk om een paar euro’s voor te schieten en heb ik zodoende 2 glunderende kinderen gezien bij aankomst in de tent. Het parcours was een hit! Morgen nog een fietsdag, op weg naar huis!

1 reactie op “Wisseltoevalliggeengeld

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.